Грабнете ваучер за 60% отстъпка

Възползвайте се от промоцията ни за в grabo.bg за 5 индивидуални тренировки по кану-каяк за дете на възраст от 9 до 18 не-навършени години с треньор.

Местата и срокът на офертата са ограничени!

Повече информация можете да получите (тренировките се провеждат с предварителна уговорка) от треньор Костадин Куртов на мобилен телефон 0897 326 260.

Запишете детето на спорт, за да развие качества като упоритост и дисциплина, а и да си намери нови приятели!

Пълни условия на предложените 60% намаление (19,90 лева вместо 50,00 лева - спестявате 30,10 лева):
  • Валидност на ваучера: от 7 Юни до 7 Август 2017 година;
  • С предварителна уговорка на: 0897 326 260 (треньор Костадин Куртов);
  • Всички тренировки трябва да се направят в срока на валидност на ваучера;
  • Един ваучер е за едно дете от 9 до 18 не-навършени години;
  • Тренировки се извършват от Понеделник до Събота в диапазона от 14:00 до 15:00 часа;
  • Децата са обезопасени със спасителни жилетки и тренират на специални лодки за начинаещи, обезопасени с балансьори, които трудно се обръщат.
Историята в Кану-каяка, както всичко по света, продължава да се допълва с нови имена, факти, събития. Доказва го и появата на новото спортно формирование - Спортен клуб по кану-каяк Чипилски, учреден на 16 юли 2007 година.

Младото сдружение все още "хваща корени". Но тъй като тези, които са се захванали с развитие на идеята, са опитни, стъпват на здрави основи, полагани и от патрона им Видьо Чипилски, са убедени, че ги чака добро бъдеще. Работата на всички в клуба - от ръководството до гребците, също е основание за оптимизъм.

Няма да е изненада, ако някой от сегашните или бъдещи възпитаници на СККК Чипилски допълни историята на кану-каяка с нови постижения.

Група във Фейсбук

Коментари

Успехи

В комплексното класиране на БФКК по качествени и количествени показатели за 2017 година заехме 4 място, за което допринесоха и 81-те призови класирания (от 4-то до 12-то място), както и резултатите от международния спортен календар - 7 призови класирания на Европейски и Световни първенства. Картотекирани са 67 състезателя, като 34 са участвали в Държавните шампионати (индивидуален и отборен). През 2016 година най-младият български кануист Ангел Кодинов спечели квота за Олимпийските игри в Рио де Жанейро и постигна 13 място.

Популярни публикации от този блог

Близо 100 кануисти и каякари на регата "Чипилски"

Инфо-тест